30 % rabatt på undersøkelse av nye pasienter

15% studentrabatt på all behandling

Har du tannlegeskrekk? Gratis konsultasjon

Tannimplantat? Gratis konsultasjon

Ønsker du å bli kontaktet av oss?

Implantatbehandling er en trygg og forutsigbar behandling!

Hva er tannimplantat?

 

Tannimplantater er en moderne og trygg behandling for å erstatte en eller flere tenner du har mistet. Tannimplantater fungerer som en kunstig tannrot på hvilken deretter en tannkrone / bro / protese kan festes til. Tannimplantat kan sikres på både over- og underkjeven og er laget av en titanlegering som er biokompatibelt med kroppens eget vev, og kan derfor gro inn i kjevebenet.

Tannimplantat behandling er gjennomprøvet med en klinisk dokumentasjon som strekker seg over 50 år, dvs fra tidspunktet den svenske ortopedisk kirurg, Professor Per-Ingvar Branemark, utviklet metode. Da ble det oppdaget at benet kan helbrede seg selv fast til titan, og fra det utviklet dagens moderne behandling med tannimplantater. I nesten alle tilfeller går det å få tenner som sitter fast og ser naturlige med denne behandlingen. Dette er i dag en vanlig behandling ved tannerstating med en god og forutsigbar prognose.

tannimplantat oslo

  Tannimplantat er en trygg behandling.

Alle steg ved tannimplantatbehandling

 

1) Undersøkelse

Planlegging og nøyaktig klinisk undersøkelse utføres av din tannlege. Alle muligheter for tannersatting inkludert tannimplantat diskuteres. Etterpå planlegger tannlegen eventuelt innsettingen av implantatet.

2) Fiksturinnsetting

Med nøyaktig operasjonsteknikk plasserer kirurgen fiksturen i kjevebenet. Innsettingen er smertefri ved hjelp av lokalbedøvelse. Operasjonen tar vanligvis mellom en halv og to timer og er smertefri.

3) Tilhelingsperioden

Etter operasjonen beynner tilhelingsperioden. Lengden på denne perioden er avhengig av flere faktorer, men er vanligvis ca. 2-3 måneder.

4) Det protetiske arbeidet

Nå har benet vokst rundt fiksturen(osseointegreres). Deretter er det tid for å sette tannkronen (evt. bro/ protese) på implantatet. Pasienten må regne med 3-4 tannlegebesøk for hele behandlingen.Prognosen for tannimplantat er ofte god (96-99%). Det er også viktig med kontinuerlig oppfølging hos tannlegen etter implantatbehandling for å unngå komplikasjoner .

tannimplantat oslo

Naturlig tann / tannimplantat

tannimplantat-oslo_1

                                  Tannimplantat, steg 2 – 4

Tannimplantat Priser

 

Tannimplantat pris varierer veldig avhengig av hva slags type behandling og implantat man skal ha. Hos oss startet prisen på tannimplantat på 19 000 nkr og oppover. Det er viktig å vite at mange har krav på å få tannimplantat delvis dekket av Helfo. For å gi en eksakt pris må hele behandlingen og type implantat være avtalt med pasienten. For at pasienten skal få et godt beslutningsgrunnlag tilbyr vi gratis og uforpliktende konsultasjon for å kunne gi en vurdering, samt skissering av pris.

Tannimplantatbehandling kan være en kostbar behandling selv om man får delvis dekket behandlingen. Vi tilbyr delbetaling i vår populære tannkontoløsning.

 

Refusjon på tannimplantat behandlig

 

Helfo (tidligere NAV) kan erstatte en betydelig del av kostnadene i visse sykdommer eller tilstander. Implantat behandling dekkes bare hvis behandlingen utføres av to forskjellige tannlegespesialister. Rommen Tannlegesenter tilbyr disse spesialister til våre pasienter.

Noen eksempler hvor HELFO dekker kostnadene dine:

  • Helt tannløs i underkjeven og løstsittende protese.
  • Mistet tann/tenner på grunn av periodontal sykdom(løs tann)
  • Munntørrhet som har forårsaket økt kariesaktivitet og tapt tann.
  • Medfødt mangel av flere tenner.
  • Sterk nedsatt evne til egenomsorg, f.eks
    • svekket motorikk i hendene eller
    • alvorlig tannlegeskrekk og på grunn av dette avstått tannlegebesøk under en lengre periode.

 

Gratis tannimplantat konsultasjon

 

Det finnes flere typer av tannimplantater i dag og prisene varierer mellom ulike fabrikanter. Vi tilbyr deg en gratis konsultasjon med en av våre allmenntannleger ved tannimplantat behandlinger for å gi deg mer informasjon og et skriftlig prisoverslag. Ring 22 21 02 96eller kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.

Copyright: Rommen Tannlegesenter

Share This